Diensten

Portfolio

Over Café Croissant

Ben je klaar voor de ‘future of food?

Ontwikkeling concept van voorlopig ontwerp naar realisatie / Positionering en brand id / Ontwikkeling culinaire signatuur, food visie en menu / Interieur en visual merchandise / KKI en mastiek

Madame Cyclette is een all-day flexitarian concept. Geïnspireerd door het Spaanse ‘Flax&Kale’ is het menu 70% plant based en 30% van de gerechten bestaat uit vette vis of gevogelte. De gerechten zijn gezond, maar bovenal kleurrijk en super smakelijk. Alles wordt vers bereid vanuit de open keuken en de ‘juice cockpit’, waar de saparista voor het oog van de gast de heerlijkste smoothies en sappen bereidt en kombucha uit de tap serveert. Minimalisering van afval speelt een belangrijke rol in het concept. Zo worden er iedere dag ‘no waste muffins’ gemaakt van de pulp die overblijft in de sapmixers, is het iedere dag Chef’s day (alles gaat op) en komt de huiswijn uit de tap waar vaatjes onder staan die bijdragen aan minder CO2-uitstoot ten opzichte van wijn uit de fles.

Fotografie: Jan-Kees Steenman

Madame Cyclette Amsterdam Restaurant online identity

Een nieuwe standaard

Wie Madame Cyclette binnenstapt, ervaart een explosie van kleuren. Bonte kleedjes op de vloer, gele banken, een rood-oranje muur en veel groen.

Fotografie: Jan-Kees Steenman

What's in a name...

Het concept heet niet voor niets Madame Cyclette. Mobiliteit, bewegen en gezondheid spelen in het hele gebouw een belangrijke rol. Het restaurant is namelijk gehuisvest in het MOVE experience center, waar het kantoor van Pon en een ‘bike experience store’ ook onderdeel van zijn.

Fotografie: Jan-Kees Steenman

Trotse samenwerkingen

TROTSE SAMENWERKINGEN

Happy to meet new people.
Let's connect

Kom met mij in contact

+31(0)6 22 87 45 90
info@cafecroissant.nl

© 2021 Café Croissant. Alle rechten voorbehouden.